Diensten

WAT WIJ AANBIEDEN

Videoproductie naar een nog hoger niveau getild

Laten we eerlijk zijn, de kosten van professionele videoproductie kunnen ontmoedigend zijn. Maar wat als we u vertelden dat er een manier is om hoogwaardige video’s te produceren zonder uw budget te overschrijden? KeyFramed biedt kosteneffectieve oplossingen die de kwaliteit behouden en tegelijkertijd uw portemonnee ontzien.

Videoproductie

Stap in de wereld van videomarketing en ontdek hoe bewegende beelden en geluid kunnen samenwerken om een blijvende indruk te maken. Of u nu uw merkverhaal wilt vertellen, een product wilt promoten of uw publiek wilt inspireren, onze videomarketingdienst is de reisgenoot die u nodig heeft.

Fotografie

Je bent op zoek naar professionele portretten, levendige productfoto's of sfeervolle evenementendocumentatie? Onze fotografiediensten brengen jouw visie tot leven. Ontdek hoe we door beelden te creëren verhalen vertellen die een blijvende indruk achterlaten.

Animatie

Onze animatiediensten zijn niet alleen over visuele pracht, maar ook over het wekken van emoties en het vastleggen van aandacht. Door middel van levendige beelden, geluid en meeslepende vormgeving kunnen we complexe ideeën omzetten in begrijpelijke taal en uw merkverhaal tot leven brengen met een unieke twist.

Studio verhuur

Met hoogwaardige apparatuur en een sfeer die inspiratie ademt, bieden onze studio's de perfecte ruimte om jouw creatieve concepten werkelijkheid te maken. Ontdek hoe onze studioverhuur jou de mogelijkheid geeft om je visie te realiseren en de wereld te laten zien wat je in huis hebt.

'We werken samen met gevestigde bureaus, labels en organisaties, maar ook met jong talent en startups.'

Ons doel is om synergie te creëren, ongeacht de omvang van de uitdaging, en om gezamenlijk groei en impact te realiseren. Samen tillen we creativiteit naar nieuwe hoogten en inspireren we elkaar om het beste te bereiken.

het inzetten van video

De cruciale rol
van video

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is video uitgegroeid tot een onmisbaar hulpmiddel voor communicatie, marketing en informatieoverdracht. De impact van video is overal om ons heen en de feiten spreken voor zich:

/ De explosieve groei

Video is niet alleen populair; het is een heersende vorm van content geworden. Meer dan 85% van de internetgebruikers in Nederland kijkt regelmatig online video's, en dit aantal groeit jaar na jaar.

/ Effectiviteit in Marketing

Merken die video gebruiken in hun campagnes ervaren gemiddeld 49% snellere groei in omzet dan merken die dat niet doen. Bovendien geeft 88% van de marketeers aan dat video hen helpt om meer kwalitatieve leads te genereren.

/ Mobiele Revolutie

Met smartphones in bijna ieders hand is video altijd en overal toegankelijk. Meer dan 90% van de mobiele videokijkers deelt video's met anderen en 92% van de mobiele videokijkers deelt video's met vrienden en familie.

MERKEN WIJ VOOR MOCHTEN PRODUCEREN

Uw merk, onze passie

Bij KeyFramed zijn we trots op de waardevolle partnerschappen die we hebben opgebouwd met diverse merken en organisaties. Deze samenwerkingen getuigen niet alleen van onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, maar ook van ons vermogen om uw visie tot leven te brengen. Hier zijn enkele van de merken waarvoor we hebben mogen produceren: