Studio verhuur

Studio & Equipment verhuur

Studio Verhuur

Onze studio verhuur biedt de perfecte ruimte om je visie tot leven te brengen. Van fotoshoots en videoproducties tot artistieke experimenten, onze studio’s zijn voorzien van hoogwaardige apparatuur en aanpasbare instellingen om aan je unieke behoeften te voldoen. Hier is de omgeving gecreëerd om jouw ideeën te laten floreren.

/ Licht, Camera, Actie

Maar wat is een geweldige ruimte zonder de juiste gereedschappen? Onze apparatuurdienst biedt een uitgebreid assortiment van camera's, lenzen, belichting en geluidsapparatuur, zorgvuldig geselecteerd om je werk te verbeteren en je creativiteit te ondersteunen.

/ De juiste hulp

En dat is niet alles. Onze toewijding gaat verder dan alleen ruimte en apparatuur. We bieden deskundige assistentie, technische expertise en creatieve begeleiding om je project naar het volgende niveau te tillen.

/ Ontdek het nu

Klaar om je artistieke visie te verwezenlijken? Stap binnen in onze creatieve hub en ontdek hoe KeyFramed je creatieve reis kan verrijken.

'We werken samen met gevestigde bureaus, labels en organisaties, maar ook met jong talent en startups.'

Ons doel is om synergie te creëren, ongeacht de omvang van de uitdaging, en om gezamenlijk groei en impact te realiseren. Samen tillen we creativiteit naar nieuwe hoogten en inspireren we elkaar om het beste te bereiken.

MERKEN WIJ VOOR MOCHTEN PRODUCEREN

Uw merk, onze passie

Bij KeyFramed zijn we trots op de waardevolle partnerschappen die we hebben opgebouwd met diverse merken en organisaties. Deze samenwerkingen getuigen niet alleen van onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, maar ook van ons vermogen om uw visie tot leven te brengen. Hier zijn enkele van de merken waarvoor we hebben mogen produceren:

Maak nu een video afspraak!

We nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw ideeën, doelen en wensen, zodat we een duidelijk beeld kunnen krijgen van wat je wilt bereiken.