Over ons

Waar wij als filmmaker voorstaan

Samen voor Impact

Bij KeyFramed geloven we in samenwerking. We luisteren naar uw visie, begrijpen uw doelen en werken nauw met u samen om een videoproject te creëren dat de kern van uw boodschap vastlegt en impact maakt. Onze toewijding als filmmaker aan kwaliteit en creativiteit drijft ons om steeds verder te gaan en het buitengewone te bereiken.

Visie

Wij staan voor hoogwaardige producties die voldoen aan de hedendaagse kwalitatieve standaarden.

Missie

Wij zijn een succesvol, creatief videoproductie bedrijf gericht op promoties en exposure.

Zeer tevreden over de kwaliteit die wordt geleverd door Keyframed. Het personeel is zeer professioneel en vriendelijk. De samenwerking is absoluut voor herhaling vatbaar! Keyframed wordt ten zeerste aanbevolen voor iedereen!

MERKEN WIJ VOOR MOCHTEN PRODUCEREN

Uw merk, onze passie

Bij KeyFramed zijn we trots op de waardevolle partnerschappen die we hebben opgebouwd met diverse merken en organisaties. Deze samenwerkingen getuigen niet alleen van onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, maar ook van ons vermogen, als filmmaker, om uw visie tot leven te brengen. Hier zijn enkele van de merken waarvoor we hebben mogen produceren:

'We werken samen met gevestigde bureaus, labels en organisaties, maar ook met jong talent en startups.'

Ons doel is om synergie te creëren, ongeacht de omvang van de uitdaging, en om gezamenlijk groei en impact te realiseren. Samen tillen we creativiteit naar nieuwe hoogten en inspireren we elkaar om het beste te bereiken.

wat wij aanbieden

Videoproductie naar een nog hoger niveau getild

Laten we eerlijk zijn, de kosten van professionele videoproductie kunnen ontmoedigend zijn. Maar wat als we u vertelden dat er een manier is om hoogwaardige video’s te produceren zonder uw budget te overschrijden? KeyFramed biedt kosteneffectieve oplossingen die de kwaliteit behouden en tegelijkertijd uw portemonnee ontzien.

Video

Stap in de wereld van videomarketing en ontdek hoe bewegende beelden en geluid kunnen samenwerken om een blijvende indruk te maken. Of u nu uw merkverhaal wilt vertellen, een product wilt promoten of uw publiek wilt inspireren, onze videomarketingdienst is de reisgenoot die u nodig heeft.

Animatie

Onze animatiediensten zijn niet alleen over visuele pracht, maar ook over het wekken van emoties en het vastleggen van aandacht. Door middel van levendige beelden, geluid en meeslepende vormgeving kunnen we complexe ideeën omzetten in begrijpelijke taal en uw merkverhaal tot leven brengen met een unieke twist.

KEYFRAMED

Het Team

Met een harmonieus samenspel van talenten en expertise streven we ernaar om unieke en meeslepende ervaringen te creëren, keer op keer.

Sean Troost

Producer

Bart van Grieken

Camera & Editor

Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis nooit meer een update, aanbieding of boeiend verhaal. Abonneer je vandaag nog op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en trends in de wereld van videoproductie.