Video

Video

De cruciale rol
van video

Van bedrijfspresentaties die je identiteit en waarden onthullen tot boeiende productpromoties die je aanbod tot leven brengen. Laat instructie en educatie floreren via duidelijke tutorials, terwijl evenementendocumentatie de sfeer van belangrijke bijeenkomsten vastlegt. Het kan allemaal met de juiste videograaf.

/ De explosieve groei

Video is niet alleen populair; het is een heersende vorm van content geworden. Meer dan 85% van de internetgebruikers in Nederland kijkt regelmatig online video's, en dit aantal groeit jaar na jaar.

/ Effectiviteit in Marketing

Merken die video gebruiken in hun campagnes ervaren gemiddeld 49% snellere groei in omzet dan merken die dat niet doen. Bovendien geeft 88% van de marketeers aan dat video hen helpt om meer kwalitatieve leads te genereren.

/ Mobiele Revolutie

Met smartphones in bijna ieders hand is video altijd en overal toegankelijk. Meer dan 90% van de mobiele videokijkers deelt video's met anderen en 92% van de mobiele videokijkers deelt video's met vrienden en familie.

'We werken samen met gevestigde bureaus, labels en organisaties, maar ook met jong talent en startups.'

Ons doel is om synergie te creëren, ongeacht de omvang van de uitdaging, en om gezamenlijk groei en impact te realiseren. Samen tillen we creativiteit naar nieuwe hoogten en inspireren we elkaar om het beste te bereiken.

Short Form Content

Uw merk in de schijnwerpers

Een bijzondere focus ligt op onze Short Form Content: een krachtige manier om een blijvende indruk te maken, zelfs in een beperkte tijdsduur. We vangen essentiële boodschappen en trekken we de kijker direct in het verhaal, waardoor ze geïnspireerd en betrokken raken.

/ Impact in beperkte tijd

Korte, pakkende video's zijn perfect voor het vastleggen van de aandachtsspanne van het moderne publiek. In een wereld vol afleiding is SFC ontworpen om snel en effectief een boodschap over te brengen, waardoor je in een kort tijdsbestek een blijvende indruk kunt maken.

/ Delen en Betrekken

Kortere video's worden vaak sneller gedeeld op sociale media en andere platforms. Ze zijn ideaal om viraal te gaan en een groter publiek te bereiken. Bovendien moedigt de behapbare lengte kijkers aan om de video te bekijken en te delen, waardoor betrokkenheid en interactie toenemen.

/ Veelzijdigheid en Consistentie

SFC is buitengewoon veelzijdig en kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals teasers, aankondigingen, instructies. Het produceren van korte video's stelt je in staat om consistent te blijven met je communicatiestrategie en regelmatig boeiende inhoud te delen.

Het creative proces

Hoe verloopt het proces
voor het maken van een video?

Van het initiële concept tot het bewerken van de laatste opname, elke stap vormt een bouwsteen in het uiteindelijke meeslepende verhaal dat de kijker betovert.

Concept

We begrijpen uw doelen en visie, en zetten deze om in een boodschap die resoneert bij uw publiek. Zodra het concept is vastgesteld, maken we een gedetailleerd plan.

Uitvoering

Wanneer het aankomt op de uitvoering, nemen we geen genoegen met minder dan perfectie. Het resultaat? Een reeks beelden die niet alleen uw verhaal vertellen, maar ook een blijvende indruk achterlaten op iedereen die ze ziet.

Levering

Van kleurcorrecties tot geluidsmixen, we zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat uw video niet alleen technisch perfect is, maar ook emotioneel resoneert met uw doelgroep.

MERKEN WIJ VOOR MOCHTEN PRODUCEREN

Uw merk, onze passie

Bij KeyFramed zijn we trots op de waardevolle partnerschappen die we hebben opgebouwd met diverse merken en organisaties. Deze samenwerkingen getuigen niet alleen van onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, maar ook van ons vermogen om uw visie tot leven te brengen. Hier zijn enkele van de merken waarvoor we hebben mogen produceren:

Maak nu een video afspraak!

We nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw ideeën, doelen en wensen, zodat we een duidelijk beeld kunnen krijgen van wat je wilt bereiken.