#1 SEO RANKING
DOOR VIDEO

/ Ben je al bezig met artikelen schrijven?

Wil je dat jouw bedrijf niet alleen gezien wordt, maar ook bovenaan de zoekresultaten van Google prijkt? Bij KeyFramed hebben we de succesvolle formule ontdekt om jouw blogartikelen te transformeren in krachtige video's die niet alleen aandacht trekken maar ook je SEO-ranglijsten verbeteren.

Boost jouw artikelen

Piggy is een software bedrijf gespecialiseerd in software. Haar gelijknamige softwareprogramma Piggy is een programma dat gericht is op het bevorderen van klantloyaliteit en het belonen van consumenten voor hun aankopen. Het softwareprogramma maakt gebruik van een beloningssysteem waarbij klanten punten verdienen telkens wanneer ze aankopen doen bij deelnemende winkels. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor kortingen, cadeaubonnen of andere speciale aanbiedingen.

/ 34% stijging in websiteverkeer

Piggy ervoer een opmerkelijke toename van het webverkeer, met een indrukwekkende stijging van 34% sinds het begin van het experiment met blogvideo's. Elke maand was er gelijkmatige groei, wat resulteerde in een aanzienlijke toename van de online zichtbaarheid.

/ 15% stijging in conversie

De conversie bij Piggy nam met 15% toe, als gevolgd van dat de kracht van visuele content niet alleen de aandacht trok, maar ook de betrokkenheid vergrootte en meer leads en klanten genereerde.

/ 19% stijging in Google Ranking

Dankzij onze succesvolle geoptimaliseerde blogvideo's is een stijging van circa 20% in de Google Ranking gerealiseerd. Door slim gebruik te maken van video content die perfect aansluitend op de blogartikelen, wist Piggy de algoritmes van Google positief te beïnvloeden en daarmee hoog zichtbaar te zijn bij de zoekresultaten van Google.

BOOST VIDEO's

Éen van de
video's bij Piggy

Van blog artikel naar een dynamische video, perfect geoptimaliseerd voor SEO.

Ons productieproces omvat verschillende fasen: conceptontwikkeling, scriptwriting, storyboarding, pre-productieplanning, opname, postproductie (inclusief videobewerking, geluidsbewerking en kleurcorrectie), en levering van het eindproduct. We houden voortdurend contact met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan hun verwachtingen voldoet.

Het productieproces van een blogvideo begint met het inventariseren van de bestaande artikelen. Ons team van experts werkt nauw samen met de marketingafdeling van het bedrijf om de meest relevante en impactvolle content te selecteren. Vervolgens wordt deze content omgezet in een script dat de kernboodschap en de essentie van het artikel vastlegt.

Het productieproces van blogvideo's begint met het selecteren van relevante artikelen, waarna we een script ontwikkelen. Tijdens de opname gebruiken we professionele apparatuur en voegen we ondertiteling toe in de postproductie. Na een grondige kwaliteitscontrole wordt de afgewerkte video opgeleverd aan het marketingteam van het bedrijf. Ons doel is om efficiënt hoogwaardige blogvideo's te produceren die niet alleen de essentie van de artikelen vastleggen, maar ook bijdragen aan een verbeterde online zichtbaarheid en betrokkenheid.

Het inventariseren van artikelen is een cruciale stap in het proces. We zorgen ervoor dat we de meest relevante en impactvolle content selecteren die aansluit bij de doelstellingen van het bedrijf. Tijdens dit proces bewaken we de kwaliteit nauwlettend, zodat de uiteindelijke video niet alleen de boodschap van het artikel overbrengt, maar dit ook doet op een manier die boeiend en overtuigend is voor het doelpubliek. Door de kwaliteit te bewaken, zorgen we ervoor dat de video een waardevolle aanvulling is op de bestaande contentstrategie en de beoogde resultaten maximaliseert.

Ja, absoluut! De geproduceerde blogvideo's zijn zeer geschikt voor inzet op social media. Deze video's zijn niet alleen geoptimaliseerd voor SEO op de website, maar kunnen ook effectief worden gedeeld op verschillende sociale mediaplatforms. Door visueel aantrekkelijke en informatieve content te bieden, vergroten de video's de betrokkenheid van het publiek op sociale media, wat weer bijdraagt aan een grotere online zichtbaarheid en merkbekendheid.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

We nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw ideeën, doelen en wensen, zodat we een duidelijk beeld kunnen krijgen van wat je wilt bereiken. Samen kunnen we de perfecte strategie ontwikkelen om jouw boodschap op een krachtige manier over te brengen. 

Contactgegevens

KeyFramed Studio

Rozenstraat 4 8102 ZP RAALTE

Telefoon

+316 83 52 76 34

Email

Info@Keyframed.nl