KLANTVERHALEN
IN HET KORT

/ Wie kan jouw product beter verkopen dan de gebruiker zelf?

Klantverhalen zijn meer dan alleen een getuigenis; het is een levendig relaas van de ervaringen, uitdagingen en triomfen van onze klanten. Het vangt de menselijke kant van zakendoen - de emoties, de reis, en vooral, de impact van samenwerken met jouw bedrijf.

Bedrijfsfilms & klantverhalen

Piggy is een software bedrijf gespecialiseerd in software. Haar gelijknamige softwareprogramma Piggy is een programma dat gericht is op het bevorderen van klantloyaliteit en het belonen van consumenten voor hun aankopen. Het softwareprogramma maakt gebruik van een beloningssysteem waarbij klanten punten verdienen telkens wanneer ze aankopen doen bij deelnemende winkels. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor kortingen, cadeaubonnen of andere speciale aanbiedingen.

/ 40% stijging in merkherkenning

Een gezicht geven aan Piggy was niet alleen een visuele transformatie, maar ook een strategische zet. Toendertijd was Piggy bekend bij 8.000 bedrijven. Meerdere klantverhalen hielp Piggy om een herkenbaar gezicht te worden in hun branche, wat resulteerde in een indrukwekkende 40% stijging in merkherkenning.

/ Meer dan 25% in conversie

De klantverhalen hebben niet alleen de aandacht getrokken, maar ook de betrokkenheid vergroot. Voor Piggy betekende dit een opmerkelijke stijging van 25% in conversies. Door authentieke verhalen te delen, konden we de doelgroep aanzetten tot actie, wat direct resulteerde in meetbare groei voor Piggy.

/ 30% toename in begrip van het product

Voor Piggy was het cruciaal om hun complexe diensten op een begrijpelijke manier te presenteren. De klantverhalen hebben niet alleen hun verhaal verteld, maar hadden de uitkomst dat er een opmerkelijke 30% toename in het begrip van het product kwam. Klanten begrepen hierdoor beter wat de software te bieden had, wat vervolgens leiden tot meer vertrouwen en betrokkenheid.

KLANTVERHALEN

Sushito

De impact en gebruikerservaring van de Customer & Employee Loyalty Software van Piggy, beschreven vanuit het perspectief van Sushito.

animatie / commercial

Piggy Loyalty

Een animatie video waarin wordt getoond waar klantloyaliteit om draait bij Piggy Loyalty.


Ons productieproces omvat verschillende fasen: conceptontwikkeling, scriptwriting, storyboarding, pre-productieplanning, opname, postproductie (inclusief videobewerking, geluidsbewerking en kleurcorrectie), en levering van het eindproduct. We houden voortdurend contact met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan hun verwachtingen voldoet.

De doorlooptijd varieert afhankelijk van de complexiteit van het project en de specifieke eisen. Eenvoudige projecten kunnen enkele weken in beslag nemen, terwijl grotere projecten enkele maanden kunnen duren. We streven er altijd naar om realistische deadlines vast te stellen en open communicatie te behouden over de voortgang.

De kosten van een videoproductie zijn afhankelijk van factoren zoals de lengte van de video, het type video, de complexiteit van het project en eventuele extra diensten zoals animatie of voice-over. We bieden op maat gemaakte prijsopgaven op basis van de behoeften van elke klant. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Zeker! We moedigen onze klanten aan om actief betrokken te zijn bij het proces. Uw input en ideeën zijn waardevol voor het creëren van een video die perfect aansluit bij uw visie en doelstellingen.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

We nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw ideeën, doelen en wensen, zodat we een duidelijk beeld kunnen krijgen van wat je wilt bereiken. Samen kunnen we de perfecte strategie ontwikkelen om jouw boodschap op een krachtige manier over te brengen. 

Contactgegevens

KeyFramed Studio

Rozenstraat 4 8102 ZP RAALTE

Telefoon

+316 83 52 76 34

Email

Info@Keyframed.nl