Creatives voor
jouw exposure

/ Advertentie Content: Meer dan Een Beeld

Wist je dat visuele content 40 keer sneller wordt gedeeld dan tekst? Onze advertenties zijn doordacht ontworpen om in één oogopslag een verhaal te vertellen, waardoor jouw merk blijft hangen in de gedachten van jouw doelgroep.

Creatives in actie

Wat betekende dit voor
Bluewave Recruitment?

/ Explosieve Groei in Online Zichtbaarheid

Met inzet van onze advertenties heeft Bluewave Recruitment bedrijven geholpen om hun online zichtbaarheid aanzienlijk te vergroten. Klanten die onze visueel aantrekkelijke advertentiecontent hebben ingezet, zagen een opmerkelijke stijging van hun online bereik. Het is niet alleen kijken, het is gezien worden, en dat vertaalt zich rechtstreeks naar groei voor onze klanten.

/ Verdubbeling van de Digitale Betrokkenheid

De impact van onze creatives op digitale betrokkenheid is niet te onderschatten. Bedrijven die voor KeyFramed hebben gekozen voor hu dynamische advertenties en doelgerichte content zagen een verbluffende verdubbeling van hun digitale betrokkenheid. Met een combinatie van visuele aantrekkingskracht en doordachte boodschappen hebben we de online interactie van onze klanten naar nieuwe hoogten gebracht.

/ Conversies in de Lift: 50% Toename

Het doel van elke advertentie-inspanning is het genereren van hogere conversies. Bedrijven die onze creatives hebben ingezet, melden een succesvolle toename van hun conversieratio's.

Statische & dynamische ads

Intergamma

KeyFramed heeft voor de nieuwe personeel wervingscampagne  bij Gamma & Karwei de creatieve content mogen ontwikkelen.

Werrvingcampagne

Waterdrinker

Enkele voorbeelden van creatives uit onze succesvolle personeelswervingscampagne voor Waterdrinker.nl

Creatives verwijzen naar visuele content, zoals afbeeldingen, video's en grafische elementen, die worden gemaakt om een boodschap over te brengen of de aandacht van de doelgroep te trekken.

Statische creatives zijn stilstaande afbeeldingen, dynamische creatives bevatten bewegende elementen, terwijl videocreatives volledige bewegende verhalen vertellen. De keuze tussen deze formaten hangt af van de boodschap en het beoogde effect.

Een goede creative is doeltreffend in het overbrengen van de boodschap, visueel aantrekkelijk en afgestemd op de doelgroep. Het combineert creativiteit met strategie om de beoogde impact te bereiken.

De kosten voor het maken van creatives variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het project, het type creatives (statisch, dynamisch, video), de benodigde expertise en de betrokkenheid van professionals.

De tijd die nodig is voor het maken van creatives varieert afhankelijk van de complexiteit en het type project. Eenvoudige creatives zoals statische afbeeldingen kunnen binnen enkele dagen gereed zijn, terwijl meer complexe projecten zoals videocreatives mogelijk enkele weken in beslag nemen.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

We nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw ideeën, doelen en wensen, zodat we een duidelijk beeld kunnen krijgen van wat je wilt bereiken. Samen kunnen we de perfecte strategie ontwikkelen om jouw boodschap op een krachtige manier over te brengen. 

Contactgegevens

KeyFramed Studio

Rozenstraat 4 8102 ZP RAALTE

Telefoon

+316 83 52 76 34

Email

Info@Keyframed.nl