CONVERSIE GERICHTE VIDEO

LOW & HIGH END TOEPASSINGEN

BOOST JE VERKOOP

MULTI INZETBAAR

VIDEOPRODUCTIE LATEN MAKEN.

Video is de nieuwe standaard. Met de huidige bruikbaarheid van social media, is bewegend beeld niet meer weg te denken. Maar ook bedrijfsvideo’s en product demo’s onderscheiden jou van de rest.

Video geeft je een stem. Moet je een complex product uitleggen, je merk introduceren, je publiek enthousiast maken over nieuwe technologie, of mensen leren hoe ze een product op de juiste manier moeten gebruiken? Geen probleem. Uw videoboodschap is volledig aanpasbaar. Gebruik gescripte scènes om emotie of humor op te roepen, of kom direct ter zake door uw doelgroep rechtstreeks aan te spreken.

Diensten Videoproductie Soorten Video Kosten

Waarom een video laten maken?

82% van de marketeers geeft aan dat online videomarketing een positieve
impact heeft op hun bedrijf, organisatie of instelling, en een onderzoek van Diode Digital toont aan dat videopromotie 600% effectiever is dan reclame in print en direct mail.

Als u klaar bent om uw publiek te betrekken als nooit tevoren, dan is het tijd om te kijken naar het delen van uw verhalen in video.

Wat levert een videoproductie op.

Geweldige video’s versterken het merkimago en verhogen de betrokkenheid. Voeg een video toe aan uw website, sociale media of e-commerce platforms en kijk hoe ze beter presteren. Gebruik het om website bezoekers langer te laten hangen, de aandacht te vestigen op beursstands of de sociale media van uw klant er als een superster uit te laten zien.

Branding 100%
Omzet 49%
Interactie 74%

Soorten video's.

Met de opkomst van nieuwe technologieën en platformen, blijven de stijlen omtrent video groeien. Hier onder staan de belangrijkste video stijlen op een rij:

Animatie

Met unieke beelden, tekst animatie, effecten en interactie, allemaal ondersteund met een goed sound design, zorgen we voor spraak-makende video’s. Dat doen we door animaties op maat te maken, helemaal passend in de visie en huisstijl van een merk of organisatie

Bedrijfsfilm

Vertel het verhaal van uw bedrijf en maak uw merk menselijk d.m.v. een bedrijfsvideo. De bedrijfsvideo belicht uw boodschap, diensten, producten en locatie op een menselijke, directe manier. Dit kan plat, maar ook erg de diepte in gaan d.m.v. storytelling.

Promotievideo

Promotie komt in meerdere vormen. Een after-movie kan een promotievideo zijn, maar een bedrijfsvideo ook. Promotievideo’s zijn de video die ingezet worden om bepaalde zaken of onderwerpen extra aandacht te geven.

Instructievideo’s

Video geeft je een stem. Moet je een complex product uitleggen, je merk introduceren, je publiek enthousiast maken over nieuwe technologie, of mensen leren hoe ze een product op de juiste manier moeten gebruiken? Gebruik een instructievideo.

Product

Een product op de markt aanbieden, met gebruik van video, 3D of animatie, kan je op de juiste wijze een product belichten, uitleggen of adverteren. Een korte, duidelijke, kenmerkende product video, perfect voor jouw product-campagne.

Overige type video’s

Er zijn nog veel meer vormen van video, zoals Webinars, livestreams, after-movies, vlogs, documentatie en een bepaalde serie. Webinars, livestreams, documentatie en series willen vaak informatie verspreiden (zowel intern als extern) en after-movies en vlogs zijn vaak events.

Professionele bedrijfsvideo laten maken.

Vertel het verhaal van uw bedrijf en maak uw merk menselijk. Van dynamische vragen en antwoorden en indrukwekkende aankondigingen tot geslepen presentaties, on-demand video is de beste manier om uw personeel op authentieke wijze te betrekken en op één lijn te brengen

Hoge kwaliteit video is een vereiste in het huidige digitale tijdperk – een direct medium dat beelden, storytelling en geluid combineert om uw publiek te inspireren en te motiveren om te handelen. Groot of klein of starter, video toevoegen aan uw arsenaal kan een gedurfde stap zijn op weg naar succes.

Videoproductie Contact Promotie kosten

Videoproducties door KeyFramed.

Veel gestelde vragen over videoproducties.

Welke soorten video's zijn er?

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten video’s. Promotievideo’s tot bedrijfsfilms en van TikTok’s tot product videos. Het is belangrijk om te weten wat de boodschap van de video is en waar en voor wie de video bedoeld is. Wil jij content voor op de website, dan zal dat waarschijnlijk anders zijn dan op TikTok.

Wij denken graag met je mee, om de juiste type video te vinden die bij jou past.

Waar gebruik je een video voor?

Video is voor meerdere doelen inzetbaar. De meest voorkomende zijn;

  • Het tentoonstellen van een product of dienst.
  • Het vertellen van jouw verhaal.
  • Een videoregistratie van jouw event.
  • Het versterken van een campagne.
  • Een terugblik van bijzondere gebeurtenissen/periodes.

 

Wat is de ideale lengte voor een video?

Deze dagen is het moeilijk om de aandacht van de kijker te blijven trekken, door het miljoenen aantal van content dat er dagelijks is. Mensen willen snel en makkelijk geïnformeerd en geëntertaind worden. Daarom adviseren wij om niet langer dan 2 minuten te kiezen,

Wat kost het maken van een video?

De kosten van een videproductie worden gebaseerd op het concept en benodigde uren. Waar moet de video aan voldoen en wat is het doel van de video. Dit komt allemaal aan het licht in het proces, bekijk onze werkwijze.

Moet een videoproductie altijd ondertiteld worden?

Bijna alle online content wordt bekeken op de mobiel, veel van deze kijkers, kijkt zonder geluid. Wanneer de video ondertiteld is, kan de boodschap alsnog overkomen

Brainstormsessie inplannen
Vrijblijvend sparren over een videoconcept of videomarketing? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.