Online video is het krachtigste middel om impact te maken bij je doelgroep.

Video strategie

Wil je meer klanten aantrekken met video? Dan begint dat met een goed doordacht plan. Bij KeyFramed bepalen we samen met jou de optimale videostrategie, zodat jouw video’s glorieus kunnen slagen.

Er zijn talloze manieren om online klanten te bereiken, en video is daar één van. Mits je het op de juiste manier inzet, kan het een zeer doeltreffend medium zijn.

Het opnemen van willekeurige marketingvideo’s is zelden effectief. Het kost veel tijd en het rendement is vaak teleurstellend. Daarom is het belangrijk om vooraf een duidelijke strategie te bepalen.

Een strategie is een plan en met de juiste tactiek kunnen we dit plan succesvol laten zijn. Bij KeyFramed helpen we je met beide aspecten, zodat je maximaal kunt profiteren van de voordelen van video.

Waarom videostrategie en video's laten maken?

Online video is momenteel enorm populair. Uit onderzoek blijkt dat we dagelijks gemiddeld zo’n 100 minuten aan het kijken van online video’s besteden. En volgens een voorspelling van Cisco zal video in 2022 verantwoordelijk zijn voor maar liefst 82% van al het online verkeer.

 

Als zakelijk medium biedt video vele interessante mogelijkheden. Hieronder hebben we enkele redenen opgesomd waarom:

  • Video kan conversies verhogen met wel 80%.
  • Het is een eenvoudige manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.
  • Klanten zijn sneller geneigd om een product aan te schaffen nadat ze een video hebben bekeken.
  • Dit zijn slechts enkele voordelen van videomarketing, er zijn nog talloze andere mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken.

 

Hoewel videomarketing volop kansen biedt, is succes niet vanzelfsprekend. Het maken van een video is slechts één onderdeel van een succesvolle strategie. Wil jij optimaal kunnen profiteren van de voordelen van videomarketing? Dan is het belangrijk om te investeren in een goed doordachte strategie. Lees verder op onze website voor meer informatie en tips over hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Videostrategie bepalen en video's maken: zelf doen of uitbesteden?

Videomarketing is een complexe vorm van marketing die de nodige kennis en vaardigheden vereist. Om een succesvolle video te maken, moet je niet alleen verstand hebben van techniek, maar ook van scripts, belichting en andere aspecten van videoproductie.

Een ander belangrijk punt bij videomarketing is consistentie in de inhoud. In tegenstelling tot tekst kun je achteraf geen wijzigingen meer aanbrengen in je video. Daarom is het essentieel om een duidelijke videostrategie te hebben om je boodschap op een effectieve en consistente manier over te brengen.

Gelukkig kun je met een goed doordachte videostrategie veel uitdagingen overwinnen en de kansen van videomarketing optimaal benutten. Wil jij meer weten over hoe je een succesvolle videostrategie opzet? Op onze website vind je handige tips en informatie die je daarbij kunnen helpen.

Opties voor succesvolle videomarketing

Als je wilt starten met videomarketing, zijn er drie opties die je kunt overwegen:

Optie 1: Video’s zelf maken.
Optie 2: Videomarketing uitbesteden.  
Optie 3: Video’s zelf maken met ondersteuning van een professional. 

Video's zelf maken

Als je ervoor kiest om zelf video’s te maken, realiseer je dan dat het meer is dan alleen opnemen. Het vereist technische kennis, scriptwriting, belichting, geluidsopname en post-productie. Het kan tijdrovend zijn en je moet creatief en geduldig zijn. Bereid je goed voor voordat je begint!

Videomarketing uitbesteden

Uitbesteden kan een goede optie zijn als je snel en zonder veel kennis professionele video’s wilt hebben. Het kan echter wel duur zijn en je bent afhankelijk van een externe partij. Zorg ervoor dat je een betrouwbare en professionele partner kiest die begrijpt wat je wilt bereiken met je videostrategie.

Jouw bedrijf boosten met doeltreffende videoproductie?

Wil je meer weten over hoe videomarketing jouw bedrijf kan helpen? Neem dan nu contact met ons op via het offerte-formulier en ontvang direct vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

  • Als je meerdere video’s afneemt, bieden we oplopende kortingen aan.
  • Bovendien ontvang je nu tijdelijk een gratis extra teaser video voor social media.
  • Ook kunnen we je gratis en vrijblijvend adviseren over extra video’s die voordelig geproduceerd kunnen worden.

 

Heb je behoefte aan meer persoonlijk advies? Maak dan gratis een afspraak voor onze 30 minuten videomarketing sparringsessie. Wanneer je besluit om met ons samen te werken, ontvang je nog veel meer leuke extra’s.

Video's zelf maken met ondersteuning van een professional

Een andere optie is om samen te werken met een professional. Hierbij kun je bijvoorbeeld zelf de videostrategie opstellen en de montage uitbesteden. Door deze samenwerking kun je groeien in het vakgebied van videomarketing.

Goede videostrategie cruciaal voor marketingsucces

Bij ons ben je aan het juiste adres als ambitieuze marketeer, ondernemer of communicatieprofessional die wil opvallen. En dat doen we niet alleen voor individuen, maar ook voor succesvolle organisaties zoals Piggy.

Kiezen voor samenwerking met ons biedt vele voordelen, waaronder:

1. Sluit disciplines op elkaar aan voor maximaal resultaat

Onze aanpak is gericht op het naadloos laten aansluiten van verschillende disciplines bij succesvolle marketing. We beginnen met een analyse van je website en online kanalen, kijken naar je aanbod en adviseren je objectief over de kansen van video voor jouw bedrijf.

Als je besluit met ons samen te werken, creëren we samen een plan en zorgen we dat het slaagt. Hierdoor krijg je niet alleen een serie video’s, maar veel meer dan dat.

2. Weet waar je heen wilt en behaal doelen

Een goede videostrategie is essentieel voor succesvolle videomarketing. Bij KeyFramed begrijpen we dat als geen ander en daarom werken we altijd met een persoonlijke aanpak.

We nemen de tijd om te kijken naar jouw organisatie, doelen en wensen. Op basis daarvan stellen we een plan op dat past bij jouw specifieke situatie. Door onze ruim 10 jaar ervaring in verschillende branches weten we precies wat werkt en hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met behulp van video.

3. Vertel een onweerstaanbaar verhaal aan de juiste mensen

Als je een boodschap wilt overbrengen met video, is het belangrijk dat je weet wie je wilt bereiken. Bij KeyFramed helpen we je daarom bij het bepalen van een duidelijke doelgroep.

We stellen vragen als: Wie wil je bereiken met de video? Wat wil je precies tegen ze zeggen en welke toon past daar het beste bij? Vervolgens passen we de videostrategie hierop aan, zodat je onweerstaanbare video’s krijgt die mensen in beweging brengen. Richt je je op iedereen, dan voelt niemand zich aangesproken. Zorg dus dat je een duidelijke doelgroep bepaalt.

4. Optimaliseer video's voor de juiste kanalen

Als je video’s maakt, is het belangrijk om te weten op welke platforms je doelgroep actief is. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je video’s op de juiste kanalen worden gepubliceerd en dat de inhoud en vormgeving goed aansluiten bij de verwachtingen van je doelgroep. Bij KeyFramed helpen we je graag om de beste kanalen te bepalen en ervoor te zorgen dat je video’s maximaal rendement behalen.

5. Haal het maximale uit je marketingbudget

We begrijpen dat videomarketing een flinke investering kan zijn. Daarom streven we er bij KeyFramed naar om onze video’s zo efficiënt mogelijk te produceren. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van ‘recycling’ van video’s, plannen we opnamedagen extra scherp in en bedenken we kostenbesparende videoformats. Op deze manier zorgen we ervoor dat je het maximale haalt uit elke geïnvesteerde euro.

6. Krijg rust en overzicht met contentkalender

Door middel van social video marketing deel je op regelmatige basis nieuwe video’s via social media. Dit zorgt ervoor dat mensen jouw bedrijf leren kennen, je gaan vertrouwen en uiteindelijk klant worden.

Bij KeyFramed ondersteunen we je bij het maken en delen van social video’s. We bieden advies, voeren het uit, helpen bij het gezamenlijk bepalen van een strategische contentkalender en meer.

7. Evalueer, optimaliseer en groei

Bij KeyFramed weten we dat groei niet mogelijk is zonder voortdurende verbetering. Daarom evalueren en optimaliseren we voortdurend de videostrategie die we samen met jou hebben gekozen. We analyseren wat werkt voor jouw organisatie, doelgroep en branche en voeren aanpassingen door om je steeds effectiever te maken.

Daarom videostrategie laten bepalen door KeyFramed

Ontdek de kracht van videomarketing en behaal sneller jouw doelen. Stippel samen met ons een gerichte videostrategie uit en zet video effectief in voor jouw organisatie. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons jou helpen om succes te behalen met video.

Testimonials

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen
en ontdek hoe wij ook voor jouw organisatie het verschil kunnen maken.

Onze klanten

Wij nemen graag alle zorgen omtrent je videocontent uit handen.
Als jouw partner hebben wij voor verschillende merken unieke en doeltreffende video’s gemaakt.

Blog

In onze blogs delen we gratis onze kennis en skills over online video,
zodat je zelf kunt zien wat er allemaal mogelijk is.

Diensten

Wij produceren hoogwaardige videocontent en campagnes,
met oog voor de merkidentiteit van jouw organisatie.

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Productvideo

Testimonial video

Recruitment video

Uitlegvideo