ONLINE CONTENT

SNEL OPNEMENDE CONTENT ONLINE
VOOR VERSCHILLENDE SOCIALE PLATFORMEN INZETBAAR

KeyFramed is een productiebedrijf die alle soort online content kan produceren. Denk hierbij aan content voor verschillende sociale platforms. Wij zijn hands on en werken vanuit een concept naar het eindproduct.

82% van de marketeers geeft aan dat online videomarketing een positieve impact heeft op hun bedrijf, organisatie of instelling, en een onderzoek van Diode Digital toont aan dat videopromotie 600% effectiever is dan reclame in print en direct mail. Als u klaar bent om uw publiek te betrekken als nooit tevoren, dan is het tijd om te kijken naar het delen van uw verhalen in video.

Videoproducties met KeyFramed zijn creatief en uniek. Onze bedrijfsprofiel video’s belichten uw boodschap, diensten, producten en locatie op een menselijke, directe manier. Videoadvertenties vertellen een verhaal aan de hand van een professioneel geschreven script en ingesproken voice-over en met een video testimonial van een bestaande klant is dit de perfecte manier om geloofwaardigheid te creëren.


Video content

De vraag waarom mensen nog steeds veel teksten schrijven -terwijl het algemeen bekend is dat de ontvanger, in dit geval jouw klant, steeds minder tijd heeft en steeds weer wordt getriggerd een nieuwe reclameboodschap of tekst te lezen- wordt steeds vaker gesteld. Daarnaast is men vaak ongeduldig en in loze momenten wil men ”’vermaakt” worden.

Wij bij KeyFramed begrijpen dat en daarom maken wij video content, waarin de volgende kenmerken van belang zijn:

  1. Vermakelijk
  2. De boodschap wordt snel duidelijk
  3. Het filmpje is krachtig
  4. De ontvanger onthoudt dit sneller
  5. Het is goedkoper dan het eindeloos schrijven van content
  6. Kwalitatief hoogwaardig en professioneel

Bekijk onze videos

videoproductie bedrijf Marketing Informatie Kosten Video

Meer

Informatie?