Fotografie

Hedendaags zitten bijna iedereen ruim meer dan een halve werkdag op het internet, grote deels hiervan is social media. Iedereen heeft Facebook, Instagram en Linkedin. Hoe kan je ervoor zorgen dat potentiele klanten tijd besteden aan wat jij online zet. Door gebruik te maken van goede foto’s.

Versterk jouw merk

Fotografie is grotendeels story telling, natuurlijk heeft de foto kwalitatieve eisen zoals mooie belichting, scherpte, grootte, inzetbaarheid etc. Maar wat de foto inhoudelijk inhoudt, zegt meer, het versterkt jouw merk.

 

Fotografie is een must have

Voor elk social media platform heb je beeld nodig. Foto’s is een must have. De goede kwaliteit foto’s te hebben zegt dat iets over jouw bedrijf. Hoe wil je over komen en wat wil je dat de klant denkt over wat hij ziet, bij het bekijken van jouw media kanaal. Aandacht trekken is de eerste stap om te zorgen dat de klant de boodschap gaat lezen.

EEN FOTO VERTELT 70% VAN HET VERHAAL DAT JE WILT VERTELLEN.

Fotografie door KeyFramed.

Begin jij binnenkort jouw eigen merk of heb jij nieuwe personeelsfoto’s nodig om deze op jouw website te plaatsen, dan kan KeyFramed jou verder helpen. Daarnaast is het ook tijd om te stoppen met stock fotografie en over te gaan op een eigen beeldbank. Met een eigen beeldbank herkent jouw klant, jouw bedrijf, en deze beeldbank is weer in te zetten voor de website, social media marketing campagnes en nieuwsbrieven/persberichten.

Fotoshoot inplannen
Toe aan nieuwe personeel foto's? Voor de website, LinkedIn, Whatsapp, Mail en natuurlijk Facebook & Instagram.