OVER
ONS

Wij zijn een succesvol, creatief videoproductie bedrijf gericht op promoties en exposure.

Wij richten ons niet alleen op het midden en kleinbedrijf maar wij werken ook met en voor beginnende en ervaren artiesten. Naast het ontwikkelen en begeleiden van volledige producties richten wij ons ook op partnerships met organisaties die zich bezig houden met moderne marketing en multi media concepten.

Wij staan voor hoogwaardige producties die voldoen aan de hedendaagse kwalitatieve standaarden. Het ontwikkelen van een exposure strategie, of dit nu gaat om een product lanceren, een bedrijfspromotie produceren of het ontwikkelen van een online content campagne, vereist een vakkundige aanpak. Wij staan voor het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvol creatief concept met als eindresultaat een high quality eindproduct.

Innovatief

KeyFramed is innovatief doordat wij de nieuwste technologieën gebruiken op basis van camera werk, edit en marketing. Wij willen ons altijd blijven vernieuwen en out of the box werken. Denk o.a. aparte concepten in de vorm van abstract, schokkerend, actie en een “wow” factor.

Dynamisch

Omdat wij een groot netwerk hebben, wat bestaat uit filmmakers, editors, gaffers en andere professionals, kunnen wij voor elke opdracht iemand vinden die past bij de missie en visie van de opdrachtgever.

Cinematic

Wij zijn filmmakers en willen graag mooie beelden creëren, waardoor het niet meer een video is maar een film voor de kijker. Dit betekent dat wij hier van te voren over na denken en hierdoor stijgt de productie waarde van de video.

Persoonlijk

KeyFramed is persoonlijk, dat betekent dat wij maatwerk leveren, aangesloten op de wensen van de opdrachtgever. Wij nemen alle input van de klant mee om een zo goed mogelijk aaneengesloten video te maken.

'“NO MATTER WHAT YOU DO,
YOUR JOB IS TO TELL YOUR STORY“

Eén team, één taak.

Wij zijn filmmakers en willen graag mooie producties creëren, waardoor het niet meer een video is maar een film voor de kijker, maar wie zijn die fanatiekelingen?

BEDRIJVEN DIE VIDEOMARKETING GEBRUIKEN GENEREREN 49% MEER OMZET.

Contact Videoproductie bedrijf Offerte aanvraag kosten