Over ons videoproductiebedrijf

Video strategie

Wij richten ons niet alleen op het midden en kleinbedrijf maar wij werken ook met en voor beginnende en ervaren artiesten. Naast het ontwikkelen en begeleiden van volledige producties richten wij ons ook op partnerships met organisaties die zich bezig houden met moderne marketing en multi media concepten.

…naar bureau voor videoproductie én videomarketing​

Zelf zijn we ook gegroeid. Van een eenpitter met een passie voor video tot een volwaardig bureau dat zowel videoproducties als videomarketing verzorgt. Met een pool van ervaren freelancers en jong talent spelen we mkb-bedrijven en andere organisaties in de kijker. Van groot tot klein project en van Groningen tot Maastricht.

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er.

Merkbeleving en naamsbekendheid

Mooie videoproducties maken. Dat is wat er door onze koppen stuitert als we ‘s ochtends wakker worden en in onze oren zoemt als we ‘s nachts slapen moeten.

De online videocontent die we al meer dan tien jaar produceren versterkt de merkbeleving en vergroot de naamsbekendheid van onze klanten. En daar worden we ontzettend blij van.

Ons productieproces

We kunnen het hele productieproces voor je uit handen nemen en meedenken over de video formats die werken voor jouw bedrijf. Je hebt altijd rechtstreeks contact met onze enthousiaste en ervaren makers, die ook nog eens opvallend prettig in de omgang zijn.

Hoe we dat zo zeker weten? Heel simpel: we doen allemaal werk dat we geweldig vinden. Daar wordt een mens vrolijk van.

Ongevraagd advies

Je vraagt er niet om, toch krijg je het: ons ongevraagde advies. We brengen namelijk altijd een vrijblijvend voorstel uit voor voordelige extra content deliverables.

Vaak kunnen we op een productiedag extra video’s bijdraaien. Daarmee vergroot je heel efficiënt de impact van je investering.

Wat klanten over ons zeggen

Testimonial TKB

“Vanuit onze klanten krijgen we veel positieve reacties, de video’s geven goed weer wie TKB is.”

Zijn wij het videoproductiebedrijf voor jou?

Dan gaan we samen iets moois neerzetten. Bel 020-233 33 51 of mail naar info@promotionfilm.nl. Dan bespreken we – uiteraard geheel vrijblijvend – de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

Sean Troost

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk.
Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Productvideo

Testimonial video

Recruitment video

Uitlegvideo