BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Vertel het verhaal van uw bedrijf en maak uw merk menselijk. Van
dynamische vragen en antwoorden en indrukwekkende aankondigingen tot geslepen presentaties, on-demand video
is de beste manier om uw personeel op authentieke wijze te betrekken en op één lijn te brengen.

Waarom een bedrijfsvideo?

Hoge kwaliteit video is een vereiste in het huidige digitale tijdperk – een direct medium dat beelden, storytelling en geluid combineert om uw publiek te inspireren en te motiveren om te handelen. Groot of klein of starter, video toevoegen aan uw arsenaal kan een gedurfde stap zijn op weg naar succes

Geweldige video’s versterken het merkimago en verhogen de betrokkenheid. Voeg een video toe aan uw website, sociale media of e-commerce platforms en kijk hoe ze beter presteren. Gebruik het om website bezoekers langer te laten hangen, de aandacht te vestigen op beursstands of de sociale media van uw klant er als een superster uit te laten zien.

Hoe maak je een professionele bedrijfsvideo?

Stap 1: Een goede bedrijfsfilm begint bij de basis. Wat is het doel wat je wilt bereiken? Je doel is het vertrekpunt en vanuit daar zal je video steeds meer vorm krijgen. Wanneer het doel is bepaald maak je de keuze voor het type video.

Stap 2: Er zijn heel veel stijlen en manieren. De namen van die stijlen ken je vast: testimonial, klantcase, animatievideo, reclame of promotiefilm en natuurlijk de productvideo. Deze vormen staan in de conceptfase niet vast. Wat is het doel van de video? En hoe kun je die het beste behalen.
In sommige gevallen is dat door een animatie waarin je helder uitlegt wat je doet en in andere situaties stuur je in een influencer op pad voor het promoten van je merk.

Videoproductie Contact Promotie kosten
Videoproductie Contact Promotie kosten

Stap 3: Na de keuze voor het type video kom je terecht bij de inhoud. Wat ga je vertellen en hoe zorg je dat je tot de kern komt? Je bedenkt de verhaallijn en maakt dan de keuze tussen voice-over, alleen muziek met vormgeving of een duidelijk gekaderd interview.

Bij de teksten zijn van te voren beelden bedacht en je weet zeker dat je in 1,5 minuut tot 2 minuten tijd de juiste info hebt overgebracht. Wij, KeyFramed, zijn je sparringpartner. We stellen vragen, geven onze mening en onderbouwen dit met een bak ervaring en voorbeelden. Op die manier kom je tot het juiste type bedrijfsfilm voor je organisatie.

Stap 4: De laatste vraag die je moet beantwoorden is een lastige. Hoe lang maak je de bedrijfsvideo? Een documentaire van 30 minuten gaat hem waarschijnlijk niet worden, maar de tijd en ruimte nemen om een sterke video neerzetten kan helemaal geen kwaad.

Afhankelijk van de te maken beelden en het verhaal bepaal je de lengte. Gemiddeld gaan we uit van 1,5 tot 2 minuten. In bijzondere gevallen kiezen we voor een langere variant. Landgoed Tespelduyn is hier een voorbeeld van. Geen corporate video zoals je hem zou verwachten maar de diepte in, inclusief een stukje geschiedenis.

Kosten bedrijfsvideo.

Videoproductie is maatwerk. Vanuit het concept komen er allerlei benodigdheden en manuren naar voren. Het schieten van een videoproductie doe je niet in een paar uur en kost gewoon tijd, als je wil  dat jouw bedrijf goed overkomt en professioneel wordt gevisualiseerd. 

Het is natuurlijk belangrijk om jouw belangrijkste producten, processen of mensen te laten zien, een beleving laten zien aan de kijker. Het kost altijd minimaal 1 draaidag en 1 montage dag om een goede bedrijfsfilm te maken.

'Stuur maar via Whatsapp!'

Heb jij een snelle vraag?

Stuur makkelijk een appje naar (+31)6 -83 527 634

Veel gestelde vragen over videoproducties.

Hoe lang duurt het maken van een bedrijfsvideo?

Afhankelijk van het concept en type video, kost het maken van een professionele bedrijfsvideo een hele werkdag. De montage duurt ook een hele werkdag.

Wat kost een bedrijfsfilm?

De kosten van een bedrijfsfilm worden gebaseerd op het concept en benodigde uren. Waar moet de video aan voldoen en wat is het doel van de video. Dit komt allemaal aan het licht in het proces, bekijk onze werkwijze.

Waar moet een goede bedrijfsvideo aan voldoen?

Je wil iets overbrengen, een goede boodschap, en dat kost tijd en ideeën. Je wil jezelf onderscheiden van je concurrent maar, je wil de kijker een welkom gevoel geven. We stemmen dit samen af in de pre productie fase.

Hoe gebruik je een bedrijfsvideo?

De video is op meerdere manieren inzetbaar, en deel van je marketingcommunicatie strategie. De kanalen waar je het kan gebruiken zijn op de website, in de nieuwsbrief of op jouw eigen social media kanalen.

Bedrijfsvideo laten maken